Get all the latest news about ArrowChat here
User avatar
Jack
Customer
 
Posts: 36
Joined: 02 Jun 2010, 04:55

by Jack 16 Jan 2011, 05:58

@MMbaye, did you accidentally overwrite your config file in the subdomain folder?
User avatar
Jason
ArrowChat Team
 
Posts: 2055
Joined: 13 Dec 2009, 00:06

by Jason 16 Jan 2011, 05:59

Jack wrote:Cool that fixed it. However, there the left border on the left most application still shows up lol

Image

Also, when I click on the Chat button to see who is online, the number remains zero and it cannot load my buddy list...

Remove the border-left on the #arrowchat_base in the CSS file.

With the buddy list issue, open up a support ticket with your site URL and a test login account.
User avatar
Jason
ArrowChat Team
 
Posts: 2055
Joined: 13 Dec 2009, 00:06

by Jason 16 Jan 2011, 06:00

MMbaye wrote:Hello Jason,
I upgraded to 1.0, I followed all the instructions and now I can not see the chatbar...at the first there were some errors, in the admin are, now they are gone after I re-uploaded the config file but still I can not see the charbar at all. Please help.
Thank you.

I need your site URL with a test login account to help you.
User avatar
Jack
Customer
 
Posts: 36
Joined: 02 Jun 2010, 04:55

by Jack 16 Jan 2011, 06:03

If I remove the border left, my buddy list is 1 pixel shifted to the right; making it look really ugly.
User avatar
Jason
ArrowChat Team
 
Posts: 2055
Joined: 13 Dec 2009, 00:06

by Jason 16 Jan 2011, 06:04

Jack wrote:If I remove the border left, my buddy list is 1 pixel shifted to the right; making it look really ugly.

Sorry, change it to "border-left:1px solid transparent"
User avatar
Jack
Customer
 
Posts: 36
Joined: 02 Jun 2010, 04:55

by Jack 16 Jan 2011, 06:06

Perfect.

Now, I have a problem where it shows no users are online for any user...
User avatar
mmlr38
Customer
 
Posts: 66
Joined: 07 Feb 2010, 17:13

by mmlr38 16 Jan 2011, 06:22

A couple of bugs have been reported by users on SummitPost:
Chat does not display in internet 7, and also seems to be not working in google chrome. Seems like there was an update to it, sure in google chrome it shows up, but when you click the person you want to chat with it does nothing. :(

I also tested on firefox on another computer which I get the same result! :cry: Someone wanted to chat with me which would have been my first time using this. :wink:

Matt, chat keeps popping up every time I navigate to a new page, making me disable it over and over.

so the new small window for chat is cool! I found some things not working
though. No # of folks online is visible. And when i click a persons name,
i get nothing to chat in with them.
User avatar
Jason
ArrowChat Team
 
Posts: 2055
Joined: 13 Dec 2009, 00:06

by Jason 16 Jan 2011, 06:35

mmlr38 wrote:A couple of bugs have been reported by users on SummitPost:
Chat does not display in internet 7, and also seems to be not working in google chrome. Seems like there was an update to it, sure in google chrome it shows up, but when you click the person you want to chat with it does nothing. :(

I also tested on firefox on another computer which I get the same result! :cry: Someone wanted to chat with me which would have been my first time using this. :wink:

Matt, chat keeps popping up every time I navigate to a new page, making me disable it over and over.

so the new small window for chat is cool! I found some things not working
though. No # of folks online is visible. And when i click a persons name,
i get nothing to chat in with them.

I believe all these issues are due to your user's browser caching all the old files. If they refresh their browser cache, they should be fixed. We'll be implementing a new cache system soon that will allow you to refresh their cache from the admin panel.
User avatar
mmlr38
Customer
 
Posts: 66
Joined: 07 Feb 2010, 17:13

by mmlr38 16 Jan 2011, 06:37

OK, thanks for the quick reply Jason. I'll let them know to clear their browser cache.
User avatar
Jack
Customer
 
Posts: 36
Joined: 02 Jun 2010, 04:55

by Jack 16 Jan 2011, 06:40

So for the chat bar not showing all of the users; I found this interesting. Once I made my account an administrator, the users showed up fine. Once I demote my user, I can no longer see my buddies.

nvm, fixed this.
Last edited by Jack on 16 Jan 2011, 06:45, edited 1 time in total.
User avatar
Jason
ArrowChat Team
 
Posts: 2055
Joined: 13 Dec 2009, 00:06

by Jason 16 Jan 2011, 06:43

Jack wrote:So for the chatroom not showing all of the users; I found this interesting. Once I made my account an administrator, the users showed up fine. Once I demote my user, I can no longer see my buddies.

By default, you need to be friends with the user before they'll show up on your list and an admin can see all online users. Could that be your problem? You can "Disable Buddy List" in the admin panel to let everyone communicate with everyone.
User avatar
ArrowFan
Customer
 
Posts: 58
Joined: 16 Sep 2010, 05:57

by ArrowFan 16 Jan 2011, 07:03

I installed the translator and top applications, neither want to work. I've disabled them for the time being, wondering if anyone else has had luck getting them to work?
User avatar
Jack
Customer
 
Posts: 36
Joined: 02 Jun 2010, 04:55

by Jack 16 Jan 2011, 07:30

Jason wrote:
Jack wrote:So for the chatroom not showing all of the users; I found this interesting. Once I made my account an administrator, the users showed up fine. Once I demote my user, I can no longer see my buddies.

By default, you need to be friends with the user before they'll show up on your list and an admin can see all online users. Could that be your problem? You can "Disable Buddy List" in the admin panel to let everyone communicate with everyone.


in functions_receive I had to change:
AND ".TABLE_PREFIX.DB_FRIENDSTABLE.".".DB_FRIENDSTABLE_FRIENDS." = 1

to

AND ".TABLE_PREFIX.DB_FRIENDSTABLE.".".DB_FRIENDSTABLE_FRIENDS." = 0

based on the way my table is setup.
User avatar
ArrowFan
Customer
 
Posts: 58
Joined: 16 Sep 2010, 05:57

by ArrowFan 16 Jan 2011, 08:14

Jason wrote:
ArrowFan wrote:I don't see audio only chat on there, was that not part of the 1.0 update?

This is part of video chat. I guess you could rename it to "Video/Audio Chat" if you want.


Thanks. I was also wondering if its possible for group audio chats, sort of like ventrilo or skype?
User avatar
FNezovic
Customer
 
Posts: 65
Joined: 29 Aug 2010, 10:07

by FNezovic 16 Jan 2011, 08:17

I have Pop Out chat enabled in AdminCP but I don't see a link for it anywhere on the bar or chatroom??
User avatar
Jason
ArrowChat Team
 
Posts: 2055
Joined: 13 Dec 2009, 00:06

by Jason 16 Jan 2011, 08:29

ArrowFan wrote:
Jason wrote:
ArrowFan wrote:I don't see audio only chat on there, was that not part of the 1.0 update?

This is part of video chat. I guess you could rename it to "Video/Audio Chat" if you want.


Thanks. I was also wondering if its possible for group audio chats, sort of like ventrilo or skype?

Sure, you could do that, but you'd have to copy and paste the room URL to everyone that you want to chat with.

FNezovic wrote:I have Pop Out chat enabled in AdminCP but I don't see a link for it anywhere on the bar or chatroom??

Click on your buddy list and then click status. It is located there. If it's not there, you need to update your theme to the newest version.
User avatar
FNezovic
Customer
 
Posts: 65
Joined: 29 Aug 2010, 10:07

by FNezovic 16 Jan 2011, 08:35

In the future will there be popout chat for Chatrooms?
User avatar
Jason
ArrowChat Team
 
Posts: 2055
Joined: 13 Dec 2009, 00:06

by Jason 16 Jan 2011, 08:42

FNezovic wrote:In the future will there be popout chat for Chatrooms?

Yes
User avatar
MBenjaminsen
Customer
 
Posts: 81
Joined: 21 Mar 2010, 14:50

by MBenjaminsen 16 Jan 2011, 12:50

arrowchat_base z-index made the trix :) thanks jason

but as people before me have said here. Pop-out chat is not working. I click on a user but still i dont have the pop-out option to choose. and pop-out is activated of course in arrowchat admin
User avatar
MBenjaminsen
Customer
 
Posts: 81
Joined: 21 Mar 2010, 14:50

by MBenjaminsen 16 Jan 2011, 13:09

Jack wrote:If I remove the border left, my buddy list is 1 pixel shifted to the right; making it look really ugly.


in border-left...change the #999 to transparent and let the original settings

like this :

#arrowchat_base{background-color:transparent;border-top:1px transparent #999;border-left:1px solid transparent;border-right:1px solid