Page 2 of 4

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 05:58
by Jack
@MMbaye, did you accidentally overwrite your config file in the subdomain folder?

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 05:59
by Jason
Jack wrote:Cool that fixed it. However, there the left border on the left most application still shows up lol

Image

Also, when I click on the Chat button to see who is online, the number remains zero and it cannot load my buddy list...

Remove the border-left on the #arrowchat_base in the CSS file.

With the buddy list issue, open up a support ticket with your site URL and a test login account.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 06:00
by Jason
MMbaye wrote:Hello Jason,
I upgraded to 1.0, I followed all the instructions and now I can not see the chatbar...at the first there were some errors, in the admin are, now they are gone after I re-uploaded the config file but still I can not see the charbar at all. Please help.
Thank you.

I need your site URL with a test login account to help you.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 06:03
by Jack
If I remove the border left, my buddy list is 1 pixel shifted to the right; making it look really ugly.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 06:04
by Jason
Jack wrote:If I remove the border left, my buddy list is 1 pixel shifted to the right; making it look really ugly.

Sorry, change it to "border-left:1px solid transparent"

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 06:06
by Jack
Perfect.

Now, I have a problem where it shows no users are online for any user...

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 06:22
by mmlr38
A couple of bugs have been reported by users on SummitPost:
Chat does not display in internet 7, and also seems to be not working in google chrome. Seems like there was an update to it, sure in google chrome it shows up, but when you click the person you want to chat with it does nothing. :(

I also tested on firefox on another computer which I get the same result! :cry: Someone wanted to chat with me which would have been my first time using this. :wink:

Matt, chat keeps popping up every time I navigate to a new page, making me disable it over and over.

so the new small window for chat is cool! I found some things not working
though. No # of folks online is visible. And when i click a persons name,
i get nothing to chat in with them.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 06:35
by Jason
mmlr38 wrote:A couple of bugs have been reported by users on SummitPost:
Chat does not display in internet 7, and also seems to be not working in google chrome. Seems like there was an update to it, sure in google chrome it shows up, but when you click the person you want to chat with it does nothing. :(

I also tested on firefox on another computer which I get the same result! :cry: Someone wanted to chat with me which would have been my first time using this. :wink:

Matt, chat keeps popping up every time I navigate to a new page, making me disable it over and over.

so the new small window for chat is cool! I found some things not working
though. No # of folks online is visible. And when i click a persons name,
i get nothing to chat in with them.

I believe all these issues are due to your user's browser caching all the old files. If they refresh their browser cache, they should be fixed. We'll be implementing a new cache system soon that will allow you to refresh their cache from the admin panel.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 06:37
by mmlr38
OK, thanks for the quick reply Jason. I'll let them know to clear their browser cache.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 06:40
by Jack
So for the chat bar not showing all of the users; I found this interesting. Once I made my account an administrator, the users showed up fine. Once I demote my user, I can no longer see my buddies.

nvm, fixed this.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 06:43
by Jason
Jack wrote:So for the chatroom not showing all of the users; I found this interesting. Once I made my account an administrator, the users showed up fine. Once I demote my user, I can no longer see my buddies.

By default, you need to be friends with the user before they'll show up on your list and an admin can see all online users. Could that be your problem? You can "Disable Buddy List" in the admin panel to let everyone communicate with everyone.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 07:03
by ArrowFan
I installed the translator and top applications, neither want to work. I've disabled them for the time being, wondering if anyone else has had luck getting them to work?

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 07:30
by Jack
Jason wrote:
Jack wrote:So for the chatroom not showing all of the users; I found this interesting. Once I made my account an administrator, the users showed up fine. Once I demote my user, I can no longer see my buddies.

By default, you need to be friends with the user before they'll show up on your list and an admin can see all online users. Could that be your problem? You can "Disable Buddy List" in the admin panel to let everyone communicate with everyone.


in functions_receive I had to change:
AND ".TABLE_PREFIX.DB_FRIENDSTABLE.".".DB_FRIENDSTABLE_FRIENDS." = 1

to

AND ".TABLE_PREFIX.DB_FRIENDSTABLE.".".DB_FRIENDSTABLE_FRIENDS." = 0

based on the way my table is setup.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 08:14
by ArrowFan
Jason wrote:
ArrowFan wrote:I don't see audio only chat on there, was that not part of the 1.0 update?

This is part of video chat. I guess you could rename it to "Video/Audio Chat" if you want.


Thanks. I was also wondering if its possible for group audio chats, sort of like ventrilo or skype?

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 08:17
by FNezovic
I have Pop Out chat enabled in AdminCP but I don't see a link for it anywhere on the bar or chatroom??

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 08:29
by Jason
ArrowFan wrote:
Jason wrote:
ArrowFan wrote:I don't see audio only chat on there, was that not part of the 1.0 update?

This is part of video chat. I guess you could rename it to "Video/Audio Chat" if you want.


Thanks. I was also wondering if its possible for group audio chats, sort of like ventrilo or skype?

Sure, you could do that, but you'd have to copy and paste the room URL to everyone that you want to chat with.

FNezovic wrote:I have Pop Out chat enabled in AdminCP but I don't see a link for it anywhere on the bar or chatroom??

Click on your buddy list and then click status. It is located there. If it's not there, you need to update your theme to the newest version.

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 08:35
by FNezovic
In the future will there be popout chat for Chatrooms?

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 08:42
by Jason
FNezovic wrote:In the future will there be popout chat for Chatrooms?

Yes

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 12:50
by MBenjaminsen
arrowchat_base z-index made the trix :) thanks jason

but as people before me have said here. Pop-out chat is not working. I click on a user but still i dont have the pop-out option to choose. and pop-out is activated of course in arrowchat admin

Re: v1.0 Now Available

PostPosted: 16 Jan 2011, 13:09
by MBenjaminsen
Jack wrote:If I remove the border left, my buddy list is 1 pixel shifted to the right; making it look really ugly.


in border-left...change the #999 to transparent and let the original settings

like this :

#arrowchat_base{background-color:transparent;border-top:1px transparent #999;border-left:1px solid transparent;border-right:1px solid